Acasă Politic Argeş: Dacii Duster pentru primarii care trec la PSD

Argeş: Dacii Duster pentru primarii care trec la PSD

DISTRIBUIȚI

130883 – 29082014 – Primarul localitatii argesene Albota i-a anuntat, joi, in colegiul prefectural care a avut loc la Consiliul Judetean (CJ) Arges, pe primarii prezenti care nu erau membri PSD, ca este imputernicit sa se ocupe de intocmirea listei celor care vor sa migreze spre partidul sau.

Mai mult, potrivit publicatiei Universul Argesean, acesta a spus ca primii trei care vor migra spre PSD vor primi cate un autoturism Dacia Duster. Potrivit spuselor sale, doua masini au fost deja date.

„Grabiti-va cu adeziunile, pentru ca primii trei care vor trece la PSD vor primi cate un Duster. Deja am dat primele doua Dustere, unul la Davidesti, de acum fost primar PDL, iar pe cel de-al doilea la Babana, lui Bebe Ivan, care mi-a promis ca vine si cu 200 de membri de la PNL”, a spus edilul Ion Dumitru.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca alesii locali vor avea la dispozitie 45 de zile pentru a se hotari din ce partid vor sa faca parte, nu 10 zile, asa cum era prevazut in textul initial al ordonantei, dat publicitatii in urma cu doua zile.

Ordonanta de urgenta privind migratia primarilor a fost adoptata, joi, in ciuda faptului ca Ambasada SUA la Bucuresti si-a exprimat ingrijorarea, prin intermediul unui comunicat de presa, si a criticilor aduse de partidele de opozitie si de societatea civila. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.