Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Darius Vâlcov a depus jurământul

Bucureşti: Darius Vâlcov a depus jurământul

DISTRIBUIȚI

130861 – 28082014 – Noul ministru delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, a depus joi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. La ceremonie de învestitură au participat președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta.

”Dacă România nu își va respecta angajamentele, riscul de derapaj economic este major. De aceea mă adresez dumneavoastră, să fiți un ministru al bugetului al României și nu al unor interese electorale. Vă cunosc demult, știu că sunteți un om hotărât și sper să puneti interesul României deasupra oricăror altor interese. Dacă vreodată veți considera necesar să mă consultați cu privire la diverse lucruri care privesc activitatea ministerului dumneavoastră, nu ezitati să o faceți”, a declarat Traian Băsescu la ceremonia de învestire.

Darius Vâlcov a fost propunerea lui Victor Ponta ca  ministeru pentru Buget.

Ceremonia de învestitură fusese programtă iniţial miercuri seara, dar a fost amânată în urma anunţului făcut de premerul Victor Ponta că nu poate participa din cauza vizitei pe care a făcut-o în Republica Moldova şi a întâlnirii cu înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe, Catherine Aston. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.