Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis explică cum şi-a cumpărat cele şase case

Bucureşti: Klaus Iohannis explică cum şi-a cumpărat cele şase case

DISTRIBUIȚI

130782 – 26082014 –  Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a explicat, luni seara, cum a reusit sa cumpere cele sase proprietati care apar in declaratia sa de avere. Cele sase case care apar in declaratia sa de avere au fost cumparate in perioada 1999 – 2007. Insa, potrivit candidatului ACL la prezidentiale, care inainte sa intre in politica a fost profesor, iar apoi inspector scolar, el si sotia sa, Carmen, si ea profesoara, au muncit pentru aceste case. Nu doar ei, ci si parintii si bunicii, a spus el.

„Este munca noastra, a parintilor nostri si a bunicilor nostri”, a declarat el la B1 TV, mentionand ca „Nu am pornit de la zero”.

Klaus Iohannis a explicat ca el si sotia lui au avut de la inceput doua case, pe care le-au vandut, cumparand altele. O parte din castig a venit si din chirii, a mai afirmat el.

„Altii au investit in copii, in educatia lor, noi am investit in imobile”

„A fost relativ simplu. In anii ’90, au fost relativ ieftine casele. Noi nu avem copii. Altii au investit in copii, in educatia lor, noi am investit in imobile. Ne propuneam sa avem ceva pentru batranete”, a declarat el.

Klaus Iohannis a declarat ca se astepta la atacuri pe aceasta tema, insa afirma ca niciodata nu a existat vreun dosar penal cu trimitere in judecata pe numele sau, „nici pe retrocedari, nici pe alte spete”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.