Acasă Politic Bucureşti: Nicuşor Constantinescu scăpă de controlul judiciar

Bucureşti: Nicuşor Constantinescu scăpă de controlul judiciar

DISTRIBUIȚI

Nicuşor Constantinescu – 130329 – 01082014 – Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de sub control judiciar, vineri, de judecatorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran, din cadrul Curtii de Apel Bucuresti (CAB).

Magistratul a respins contestatia depusa de procurorii DNA impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care ii ridicase controlul judiciar lui Nicusor Constantinescu. Decizia este definitive.

Marius Mocanu, avocatul presedintelui CJ Constanta, a declarat televiziunilorde stiri ca se astepta la decizia CAB deoarece au fost depuse si mai sunt asteptate si alte documente medicale noi, care atesta starea grava de sanatate a clientului sau.

„Practic, toate deciziile nefavorabile pronuntate de Tribunalul Bucuresti au fost dupa aceea rasturnate de magistratii de la CAB, care au dat valoare mult mai mare inscrisurilor pe care noi le-am depus”, a declarat avocatul.

Pe de alta parte, la data de 5 august tot magistrati din cadrul CAB vor da o decizie cu privire la al doilea mandat de arestare peventiva emis pe numele lui Nicusor Constantinescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.