Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Prinşi aproape în flagrant delict

Bucureşti: Prinşi aproape în flagrant delict

DISTRIBUIȚI

130358 – 04082014 Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., i-au prins în flagrant membrii unui grup specializat în furturi din locuinţe.

În perioada 15 mai – 1 august a.c., poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea membrilor grupului, format din doi bărbaţi, în vârstă de 39, respectiv 49 de ani, cunoscuţi cu preocupări infracţionale, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

În cursul zilei de 1 august a, c,, cei doi au fost observaţi de către poliţişti în timp ce supravegheau o zonă, din Sectorul 6 al Capitalei, în scopul identificării unei locuinţe situate la parterul unui bloc, pretabilă a fi spartă. În jurul orelor 10.30, unul dintre bărbaţi ar fi pătruns în interiorul unui apartament, la scurt timp ieşind şi luând legătura cu celălalt bărbat, moment în care au fost imobilizaţi de către poliţişti. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestora au fost găsite mai multe bijuterii din aur, o şurubelniţă şi o pereche de mănuşi.

Prejudiciul, în valoare de 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi bărbaţi în stare de arest preventive, se precizează în comunicat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.