Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Desi n-ai zice, PSD are spirit intreprinzator

Desi n-ai zice, PSD are spirit intreprinzator

DISTRIBUIȚI

130359 – 04082014 Procedura de denunţare a protocolului USL de către PNL a ajuns în faza de mediere. Klaus Iohannis a trimis o scrisoare de reconciliere catre PSD, pentru că aşa prevede pocedura de denunţare a protocolului USL. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, i-a chemat la sediul liberalilor pe secretarii generali ai PSD şi PC pentru a discuta posibilitatea unei înţelegeri.

PSD a anuntat ca nu da curs invitatiei PNL, in vederea semnarii unui acord de incetare a Protocolului USL si de desfiintare a Uniunii Social Liberale, potrivit Pesurse.ro.

„Partidul Social Democrat nu da curs invitatiei de a participa la intalnirea propusa pentru data de 4 august 2014, intrucat bilantul contabil aferent pentru anul 2013 al Uniunii Social Liberale contine datorii neachitate catre diversi furnizori, atat la nivel judetean, cat si la nivel central. Bilantul este publicat in urma inregistrarii la termen conform legislatiei in vigoare, pe site-ul ANAF, si este suspus controlului de catre Autoritatea Electorala Permanenta. Prin urmare, semnarea unui acord de incetare a protocolului USL si de desfiintare a Uniunii Social Liberale nu poate fi operata pana cand aceasta alianta politica nu isi achita integral datoriile inregistrate catre furnizori”, a precizat secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.