Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procesul lui Voiculescu merge înainte

Bucureşti: Procesul lui Voiculescu merge înainte

DISTRIBUIȚI

130371 – 05082014  Dezbaterile in dosarul de coruptie in care Dan Voiculescu este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (ICA) vor fi reluate, marti, de la ora 10:00.

            Acesta va fi ultimul termen al procesului, pledoariile fiind penultimul pas procedural inainte de ramanerea in pronuntarea sentintei. Potrivit legii, in termen de 30 de zile, completul de judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti, format din Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea, trebuie sa dea verdictul final.

            Sedinta de luni a durat mai bine de 11 ore, timp in care avocatii lui Dan Voiculescu au cerut de doua ori recuzarea completului de judecata, dar si audierea a nu mai putin de 14 martori, printre care si Traian Basescu, Ilie Sarbu sau Dacian Ciolos.

            La un moment dat, aparatorii inculpatilor au cerut amanarea procesului, invocand „oboseala si canicula”. Toate aceste solicitari au fost respinse de judecatori si procesul a trecut la urmatoarea etapa – dezbaterile finale, in cadrul carora procucorii au cerut pedepse mai mari pentru toti avocatii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.