Acasă Politic Bucureşti: Trei deputaţi PC, pe cale să părăsescă partidul

Bucureşti: Trei deputaţi PC, pe cale să părăsescă partidul

DISTRIBUIȚI

– 130495 – 08082014 – Ovidiu Raetchi, Aurelian Ionescu si Cornelia Negrut, toti trei deputati ai PC, urmeaza sa paraseasca formatiunea politica si sa se alature Partidului Liberal Reformator al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit HotNews.ro.

Ovidiu Raetchi a declarat ca nu va parasi partidul de buna voie, ci ca asteapta finalizarea unei proceduri de excludere pentru el si colegul sau Aurelian Ionescu ca urmare a unei luari de pozitie prin care au solicitat public o abordare mai de dreapta a PC. Despre plecarea spre un alt partid, Raetchi a declarat ca o astfel de discutie este prematura.

„Astept sa se finalizeze procedura de excludere din aprtid in cazul meu si al colegului meu. Infirm informatia cum ca as parasi eu partidul”, a declarat deputatul Ovidiu Raetchi.

Intrebat daca se gandeste sa se alature unui alt partid, deputatul a spus ca nu si ca o astfel de discutie ar fi prematura.

Raetchi a explicat ca excluderea sa si a colegului sau Aurelian Ionescu ar surveni dupa ce cei doi au iesit public intr-un comunicat si au solicitat ca PC sa adopte o directie de dreapta traditionala si sa renunte la caracterul de partener politic de rang secund al stangii.

Cu toate acestea, surse politice au precizat ca ambii deputati semnatari ai comunicatului, impreuna cu deputatul PC Cornelia Negrut ar urma sa se alature noului partid infiintat de Calin Popescu Tariceanu, Partidul Liberal Reformator.  –  PROMPT MEDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.