Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu este “o epavă umană şi politică”

Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu este “o epavă umană şi politică”

DISTRIBUIȚI

130400 – 06082014 Prim-ministrul Victor Ponta a reactionat, marti seara,imediat dupa afirmatiile presedintelui, spunand despre Traian Basescu ca este „o epava umana si politica”.

„N-am urmarit ce a spus dl Basescu. Mizeriile pe care le imprastie in societate de 9 ani si jumatate vor continua pana in decembrie, iar noi ceilalti care vom avea functii in stat vom trebui sa curatam aceste mizerii si dejectii pe care Traian Basescu le-a aruncat asupra societatii romanesti”, a declarat premierul, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

De asemenea, referitor la declaratia presedintelui, ca premierul „a fost un politician mai slab” decat el, seful Executivului a spus: „Astea sunt lucruri care se discuta la carciuma – cine e tare si cine e slab”.

In plus, premierul sugereaza ca la finalulu mandatului Traian Basescu trebuie ”sa inceapa drumurile la tribunal”, acuzandu-i intreaga familie ca sunt infractori.

„Traian Basescu e ultima persoana, fiind dintr-o familie de infractori, care trebuie sa vorbeasca despre asa ceva. Ma refer la fratele domniei sale, care e judecat in stare de arest. Cand spun de frate, e un membru al familiei”, a subliniat premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.