Acasă Vest Caras-Severin Caraş Severin: Percheziţii la suspecţi de prejudicierea bugetului de stat cu 5...

Caraş Severin: Percheziţii la suspecţi de prejudicierea bugetului de stat cu 5 milioane lei

DISTRIBUIȚI

MI_perchezitii4130450 – 07082014 – Poliţiştii din Caraş-Severin fac, joi, cinci percheziţii pe raza judeţului, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale bănuite că ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului român, prin evaziune fiscală, cu 5 milioane de lei.

Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în care sunt vizate şase persoane – reprezentante ale unor societăţi comerciale cu activitate în domeniul prelucrării materialului lemnos – bănuite de evaziune fiscală, potrivit unui comunicat al IPJ Caraş Severin. Sunt căutate documente şi alte probe care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că suspecţii ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţionare a mărfii (paleţi) şi nu ar fi declarat impozitul pe dividende, prejudiciind astfel statul român cu suma de 5 milioane de lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.