Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Încă un deputat pleacă din PMP

Constanţa: Încă un deputat pleacă din PMP

DISTRIBUIȚI

130532 – 12082014 – Deputatul Florin Gheorghe a demisionat, luni, din Partidul Mișcarea Populară, pentru că s-a îndepărtat de obiectivul de a face ”o politică onestă și corectă”. ”Mi-am înaintat astăzi (luni – n, r.) demisia din PMP şi vă spun sincer că am făcut-o cu mare mâhnire. PMP a fost unul dintre proiectele în care am crezut cu toată puterea şi pentru care cred că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru ca valorile şi obiectivele pe care ni le-am propus la început să devină şi realitate. Din păcate, cel puţin la Constanţa, PMP s-a îndepărtat cu totul de obiectivul nostru central de a face o politică onestă şi corectă. Dimpotrivă, la Constanţa s-au înrădăcinat exact aceleaşi obiceiuri pentru care am părăsit PDL. Mai mult, aşa cum am motivat şi în demisie, în organizaţia PMP de la Constanţa nu am fost şi nu sunt dorit de actualul preşedinte, care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să mă excludă din PMP. Dacă eu sunt răul cel mare din PMP Constanţa, înseamnă că de mâine, fără Florin Gheorghe, organizaţia va exploda de simpatie publică”, a afirmat Florin Gheorghe, luni, prin intermediul unui comunicat de presă.

El i-a asigurat pe parlamentarii PMP că se pot baza în continuare pe votul său, afirmând că va sprijini proiectele legislative ale acestora.

Florin Gheorghe a fost ales deputat din partea PDL în anul 2012, el părăsind ulterior partidul și alăturându-se PMP.

La sfârșitul săptămânii trecute, și-a dat demisia din PMP și deputatul Florin Secară. Scrisoarea de demisie a acestuia, adresată președintelui PMP, Elena Udrea, a fost postată de Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook, aceasta făcând și comentariul: ”Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mișcarea Populară…”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.