Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea depune plângere penală împotriva şefei CNA

Bucureşti: Elena Udrea depune plângere penală împotriva şefei CNA

DISTRIBUIȚI

130533 – 12082014 – Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca va depune plangere penala impotriva sefei CNA, Laura Georgescu, din cauza lipsei de reactie a institutieifa’[ de practicile din ultimele zile ale Antenei 3 prin apelurile la „plimbarea” din jurul Palatului Cotroceni.

„CNA nu a intreprins niciun demers pentru a stopa discursul manipulator, care a degenerat in forme de dezordine publica la manifestarea de duminica. CNA nu a incercat sa echilibreze situatia la Antena 3 nici in ceea ce priveste modul partinitor, neprofesionist in care a fost prezentat cazul Dan Voiculescu in ultimele zile ale dosarului penal in urma caruia acesta a fost condamnat. Constatam ca institutii precum Jandarmeria Romana, CNA sunt subordonate in acest moment, nu doar actualei puteri, sunt subordonate in acest moment si trustului lui Dan Voiculescu”, a spus Udrea intr-o declaratoe de presa.

„Plimbarea” anuntata de ziaristii Antenei 3 in fata Palatului Cotroceni a degenerat in violente, duminica dupa-amiaza, jurnalisti ai posturilor de televiziune concurente fiind agresati fizic si verbal.

Oamenii au fost chemati la manifestatie prin apeluri televizate ale jurnalistilor Antena 3, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu, dar si prin sms-uri, folosindu-se termenul de „plimbare”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.