Acasă Uncategorized Bucureşti: Gabriel Oprea, din nou în PSD ?

Bucureşti: Gabriel Oprea, din nou în PSD ?

DISTRIBUIȚI

131377 – 17092014 – Sunt sanse ca liderul UNPR, Gabriel Oprea, să se întoarcă in conducerea PSD pana in martie-aprilie anul viitor, potrivit unor surse social-democrate, citate de Stiripesurse.ro. Sursele citate spun ca acest lucru nu se va face prin fuziunea UNPR-PSD. UNPR va ramane pe piata, dar va avea un alt președinte.

Gabriel Oprea a demisionat la 15 ianuarie 2009 din PSD, in urma unui scandal urias si a fondat UNPR. Informatiile din PSD de la acea vreme au aratat ca Oprea ar fi fost exclus daca nu-si dadea singur demisia. Scandalul urias care a dus la plecarea lui Oprea a izbucnit dupa numirea lui Virgil Ardelean la sefia DGIPI fara consultarea PSD. Oprea era la acea vreme ministru de Interne al PSD in Guvernul PDL-PSD condus de Emil Boc.

Gabriel Oprea a declarat la 15 iunie 2010, in plenul Parlamentului, că a plecat din PSD şi şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne pentru că nu a vrut să aducă crima organizată în Guvern.

“Este pentru prima oară când vorbesc despre Victor Ponta. Nu am vorbit despre Victor Ponta, pentru că i-am dus copilul la biserică, cu toate că Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Am plecat din PSD şi mi-am dat demisia din funcţia de ministru al MAI fiindcă nu am vrut să aduc crima organizată în Guvern. Şi ştie bine acest lucru Victor Ponta”, a spus atunci Oprea în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură din Parlament. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.