Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD: Traian Băsescu este “căpitan nejucător” în echipa lui Klaus Iohannis

Bucureşti: PSD: Traian Băsescu este “căpitan nejucător” în echipa lui Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

131615 – 29092014 – In echipa lui Klaus Iohannis, Traian Basescu este „capitan nejucator”, sustine purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova. Comentand lansarea lui Iohannis la alegerile prezidentiale, Sova a comparat mitingul de lansare cu ce organizat de PDL in vara lui 2012, inainte de referendumul pentru suspendarea lui Traian Basescu.

„Aceiasi oameni au urcat pe scena si au avut discursuri, iar mesajele transmise au fost aceleasi. E ca si cum timpul a ramas in loc”, transmite Sova, intr-un comunicat.

Reprezentantul PSD insista ca nu exista „echipa Iohannis”, ci „echipa Basescu”.

„Cand Gheorghe Falca, finul lui Basescu, urca pe scena si tine un discurs pentru tine, cand MRU iti sta in dreapta, iar Blaga in stanga, e clar ca esti omul lui Basescu. Iohannis nu mai  poate nega ceea ce este evident pentru o tara intreaga. Nu exista ‘echipa Iohannis’, ci ‘echipa Basescu’ cu un alt nume, in care, ca la tenis, Traian Basescu este capitan nejucator. Am speranta ca romanii nu se vor lasa pacaliti si nu ii vor readuce la putere pe cei care au distrus aceasta tara in guvernarea lor”, conchide Sova.

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale, s-a lansat in cursa electorala sambat in cadrul unui miting organizat in fata Guvernului, in prezenta a zeci de mii de membri PDL si PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.