Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Bogdan Diaconu despre clasa politică românească: ”o sumă de interese comasate...

Constanţa: Bogdan Diaconu despre clasa politică românească: ”o sumă de interese comasate în găști preocupate doar de ecuația puterii”-

DISTRIBUIȚI

131307 – 15092014 – Partidul România Unită (PRU) a lansat duminică, la Constanța, prima organizație județeană. Condusă de vicepreședintele Dumitru Bădrăgan, filiala a fost lansată în prezența deputatului Bogdan Diaconu, președintele formațiunii, a prim-vicepreședintelui Vlad Hogea, precum și a altor membri din  Comitetul de Inițiativă – Horațiu Șerb, Adrian Câmpurean, Costin Hațeganu, Mircea Lungu, Ovidiu Darian, Dumitrele Diana Mihaela.

Diaconu a afirmat că societatea românească are nevoie de o alternativă la actuala clasă politică, devenită o sumă de interese comasate în găști preocupate doar de ecuația puterii.

În context, el a dat exemplul Ucrainei, care a fost afectată de corupție, ceea ce este în egală măsură și o vulnerabilitate majoră la adresa României, care se confruntă cu ”o baroniadă, iar în Transilvania, suplimentar, și cu o grofiadă”.

Deputatul a atenționat asupra importanței pe care o are Portul Constanța, pentru că fluxul de mărfuri din Orient s-ar putea muta de la Rotterdam la Constanța.

”Au fost presiuni pentru privatizarea portului sau pentru preluarea managementului portului către o firmă olandeză. E un război economic dur, dar portul trebuie să rămână sub controlul statului român, nici al unui baron local, dar nici al unei firme străine. Radu Mazăre greșește cerând portul Constanța la schimb cu voturile pentru prezidențiale, ca un fel de tain”, a declarat președintele PRU care a cerut constanțenilor să apere Portul Constanța de Radu Mazăre.

Întrebat despre planurile de organizare a partidului, președintele PRU a anunțat că în săptămânile următoare va fi prezent în Timiș, Arad și Bihor, urmând ca în octombrie să desfășoare un tur în Moldova.

”Până la sfârșitul anului vom deschide filiale în toate județele țării, dar avem nuclee și în statele Uniunii Europene și în SUA, pentru că vrem să reunim toți românii”, a precizat Bogdan Diaconu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.