Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Varujan Vosganian îi cere lui Crin Antonescu să revină în viaţa...

Bihor: Varujan Vosganian îi cere lui Crin Antonescu să revină în viaţa publică

DISTRIBUIȚI

132427 – 31102014   – Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, ca lumea ii duce dorul lui Crin Antonescu, iar acesta ar trebui sa isi arate sustinerea fata de Klaus Iohannis, mai ales ca a facut acest lucru in 2009 pentru candidatul PSD,Mircea Geoana.

Intr-o conferinta de presa la Oradea, Vosganian a declarat ca nu a mai discutat cu Crin Antonescu de cand a inceput campania electorala si l-a invitat „politicos” sa se intoarca in viata publica intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax.

„Am sa va dau si partea mai putin politicoasa a invitatiei. Cand te-ai suit pe scena cu Mircea Geoana in 2009, nu ai nicio justificare sa refuzi sa urci pe scena alaturi de Klaus Iohannis in 2014. Motivele pentru care ai putea sa-l sprijini pe Iohannis sunt mult mai multe decat motivele care te-au facut sa-l sustii pe Geoana”, a adaugat Vosganian.

Vicepresedintele PNL este convins ca „lumea ii duce dorul” fostului lider liberal Crin Antonescu, de aceea este asteptat sa i se alature in turul doi candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis.

„Crin Antonescu este asteptat sa se intoarca. In ceea ce a reprezentat Crin Antonescu la nivelul darzeniei, la nivelul retoricii, la nivelul surprizelor, ca sa fiu eufemistic, nu i-a luat nimeni locul. Pornind de la aceste trei elemente, al darzeniei, al retoricii si al imprevizibilitatii, ar putea sa completeze imaginea candidatului Klaus Iohannis in turul II”, a mai declarat vicepresedintele PNL.

La alegerile prezidentiale din 2009, Crin Antonescu a iesit in primul tur pe locul trei, iar in turul doi l-a sustinut cu tarie pe candidatul PSD Mircea Geoana, in detrimentul candidatului PDL, Traian Basescu.

Anul acesta, dupa ce a pierdut sefia partidului si candidatura la presedintie in favoarea lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu s-a retras de pe scena politica si nu l-a sustinut pe actualul sau sef de partid in campania electorala. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.