Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Copiii merg gratuit “O săptămână la munte”

Bucureşti: Copiii merg gratuit “O săptămână la munte”

DISTRIBUIȚI

 132279 – 27102014 –  Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează cea de-a XII-a ediţie a programului special “O săptămână la munte”, care se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014. Acest program îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români, potrivit unui comunicat al FPTR.

 Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă.

Tarifele pentru un loc, la un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele: la hotel, vilă, cabană 2* – 161 lei/sejur, la hotel, vilă, cabană 3* – 259 lei/sejur, la hotel, vilă 4*- 368 lei/sejur.

Durata unui sejur este de 5 nopţi, începând duminica şi terminând vinerea, în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014.

Ca noutate pentru anul acesta, a fost introdusă facilitatea pentru copiii (cel mult doi) de până la 7 ani, prin care pot beneficia de gratuitate, dacă sunt cazaţi în camera părinţilor. De asemenea, în cadrul acestei ediţii, sejururile la munte în România la tarife reduse pot fi achiziţionate şi de turiştii din Rep. Moldova. Biletele pot fi cumpărate de la agenţiile membre ale Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR.

Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse în vânzare în agenţiile de turism înscrise în program, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.