Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Preda: “Trebuie să avem un partid mare de centru-dreapta în...

Bucureşti: Cristian Preda: “Trebuie să avem un partid mare de centru-dreapta în 2016”

DISTRIBUIȚI

132206 – 23102014 – Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, susţine că e nevoie de un partid mare de centru-dreapta în cel mult doi ani. El deplânge fragmentarea dreptei de pe scena politică românească, potrivit RFI Romania.

„Cred că trebuie să avem un partid mare de centru-dreapta în 2016. După toate aventurile prin care a trecut dreapta românească, cu fragmentările succesive din ’96, 2000, 2004, mai puţin, e drept, în 2009, trebuie în sfârşit să tragem această concluzie şi în 2016 să avem cu adevărat un mare partid de centru-dreapta. Cum va fi el alcătuit, cine va fi disponibil, cine va intra în acest proiect, sunt convins că toate astea se vor discuta a doua zi după turul întâi, deja”, a declarat Cristian Preda.

Pe de altă parte, europarlamentarul PMP regretă că „în această campanie electorală vedem foarte puţine din temele prezidenţiale şi din temele care sunt pe agenda europeană. Am auzit foarte puţine lucruri, de pildă, despre Uniunea Europeană. Ieri a fost învestită o nouă Comisie Europeană şi nici unul dintre candidaţi nu pare să fi luat notă de acest lucru”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.