Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis către PSD: “Să vă fie ruşine!”

Bucureşti: Klaus Iohannis către PSD: “Să vă fie ruşine!”

DISTRIBUIȚI

132276 – 27102014 –  Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca duce o campanie murdara impotriva sa, aratand ca in tara au fost impartiti milioane de fluturasi in care se afirma ca are de gand sa taie pensiile.

„Am spus de la inceput ca voi face o campanie curata, bazata pe viziunea mea a lucrului bine facut si nu voi ataca sub centura pe niciunul din contracandidaii sai. Pe de alta parte, vedem ca din partea PSD in special se poarta o campanie mizerabila la adresa mea, purtata de tot PSD-ul, de purtatori de mesaj ai PSD, de purtatorii de cuvant ai campaniei electorale Victor Ponta. Este o jena publica, doamnelor si domnilor din PSD, ce faceti in aceasta campanie electorala”, a spus Klaus Iohannis, duminica, intr-o conferinta de presa.

„Este inadmisibil ca PSD-ul sa vina cu afirmatii menite sa sperie pensionarii din Romania. PSD a imprastiat milioane de fluturasi cu o minciuna cum ca eu am taiat pensiile si voi taia pensiile daca voi fi presedinte. Este inadmisibil ca PSD-ul a tarat in aceasta campanie mizerabila inclusiv Posta Romana trimitand acesti fluturasi impreuna cu fluturasul de pensie. Sa va fie rusine ca amenintati pensionarii si in situatia in care se afla ei, cu o pensie care nici le ajunge de pe o luna pe alta si ii mai si speriati pentru a mai obtine cateva voturi. Rusine!”, a incheiat Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.