Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul pentru Societatea Informaţională promite 4.500 locuri de muncă

Bucureşti: Ministrul pentru Societatea Informaţională promite 4.500 locuri de muncă

DISTRIBUIȚI

132330– 28102014 – Ministrul pentru Societatea Informațională, Răzvan Cotovelea, a anunțat că în România vor veni două concerne internaționale, care vor crea 4.500 de locuri de muncă.

 ”Avem un mare concern internațional ce va veni în România și va deschide 3.000 de locuri de muncă. De asemenea, avem un al doilea mare concern internațional care va veni de pesteOcean și va crea alte 1.500 de locuri de muncă. Nu vă pot oferi detalii suplimentare, deocamdată, pe acest subiect. Ce pot să vă spun este că vom stimula acest sector pentru a aloca fonduri pentru proiecte extrem de importante în formarea profesională”, a spus Cotovelea, în cadrul unei conferințe despre Agenda Digitală pentru România 2020, potrivit România Liberă.

Agenda Digitală pentru România 2020, document care s-a aflat în consultare publică până pe data de 31 iulie 2014, arată că investițiile totale în sectorul Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor /TIC/ vor ajunge la aproximativ 2,4 miliarde de euro în România, până în anul 2020, iar impactul pozitiv în Produsul Intern Brut /PIB/ va fi de 13%. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.