Acasă Politic Bucureşti: Studenţii români: Cine votează, contează!

Bucureşti: Studenţii români: Cine votează, contează!

DISTRIBUIȚI

132418 – 30102014  – Fundaţia CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților din România) a lansat campania „Cine votează contează!”, prin care își propune să mobilizeze la vot tinerii.

Mesajele campaniei CAESAR, venite din toate colțurile lumii, subliniază responsabilitatea pe care o are fiecare cetățean al României de a se implica activ în construcția unui viitor mai bun pentru România: Cine Votează Contează!       La realizarea campaniei au contribuit atât membri CAESAR, cât și studenți și absolvenți români din Belgia, Canada, China, Franţa, Germania, Marea Britanie, Spania, Suedia şi Statele Unite.

Inițiativei i s-a alăturat și Don Lothrop, un investitor american și susținător al dezvoltării societății civile din România: „Știți ce se întâmplă când alegeți să nu faceți nimic și stați acasă în loc să mergeți la vot? Resursele României, cele care ar trebui să ajungă la profesori, doctori și la pensiile părinților voștri sunt furate și ajung drept în buzunarele politicienilor.”

 „Schimbarea profundă depinde de fiecare dintre noi si pornește de la o idee simplă: România are nevoie de cetățeni activi și responsabili, dornici să se implice în construcția unui viitor mai bun. Un vot exprimat, indiferent pentru cine, înseamnă mai presus de orice trei cuvinte esențiale: NOUĂ NE PASĂ”, adaugă Sebastian Burduja, membru fondator al CAESAR.

Indiferent de rezultatele din 2 și 16 noiembrie, lupta pentru prosperitate, libertate și dreptate trebuie purtată de către fiecare dintre noi, în fiecare zi. Aceasta este și promisiunea noastră că CAESAR va continua astfel de demersuri civice pentru dezvoltarea economică și consolidarea democratică a României”, a afirmat Dan Nechita, membru fondator al CAESAR și absolvent al universităţilor Columbia şi George Washington. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.