Acasă Uncategorized Legea lui Vlad Ţepeş depusă la Parlament

Legea lui Vlad Ţepeş depusă la Parlament

DISTRIBUIȚI

 132419 – 30102014  – Deputatul Bogdan Diaconu, a depus astăzi la Parlament o adevărată lege a lui Vlad Ţepeş.  Prin propunerea sa, Diaconu vrea să desfiinţeze partidele corupte care au în rândurile lor cel puţin 10 membri cu funcţii care au probleme cu justiţia din cauza corupţiei.

Analizând partidele mari de pe scena politică, rezultă că lega propusă de preşedintele Partidului România Unită ar duce la dizolvarea tuturor partidelor care au fost la guvernare pentru că, în ultima vreme, zeci de dosare penale au lovit în toate părţile.

“Această lege nu are doar un caracter punitiv, ci și unul preventiv, pentru că, în condițiile adoptării unei asemenea legi, partidele vor fi mult mai grijulii cu persoanele pe care le vor nominaliza pentru funcții în interiorul formațiunii și în administrație la orice nivel”, susţine deputatul.

 Cum simbolul noului partid este Vlad Ţepeş, liderul formaţiunii a ieşit cu prima sa propunere de lege sub sigla formaţiunii tocmai în spiritul neiertător al domnitorului celebru pentru pedepsele sale aspre, notează  ziarul Libertatea.

Mai mult, Diaconu a declarat că nu sprijină pe nimeni în alegerile prezidenţiale şi a cerut ca alegătorii să meargă la vot şi să scrie Vlad Ţepeş pe buletinul de vot în semn de protest faţă de actuala clasă politică şi faţă de toţi candidaţii pentru Cotroceni pe care îi consideră nepotriviţi pentru a conduce România.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.