Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta le propune contracandidaţilor trei dezbateri

Bucureşti: Victor Ponta le propune contracandidaţilor trei dezbateri

DISTRIBUIȚI

131802 – 07102014 – Premierul Victor Ponta, candidatul PSD pentru Presedintia Romaniei, a declarat luni seara ca marti va lansa o invitatie catre toti cei 13 contracandidati de a participa la o dezbatere deschisa. El considera ca finalistii care vor intra in turul al doilea vor trebui sa aiba trei dezbateri, pentru ca electoratul sa isi poata contura o imagine cat mai clara despre intentiile viitorului presedinte al Romaniei.

„Cred ca in turul al doilea ar trebui cel putin trei dezbateri, pentru ca una in care se vorbeste de toate e greu de urmarit (…) Cred ca trebuie o emisiune pe tema politica externa si securitate nationala (…), una despre sistemul constitutional si politic romanesc (…) si a treia discutie legata de dezvoltarea economica, la care cu siguranta trebuie sa participe si cel pe care il propui prim-ministru”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

El a dat asigurari ca este deschis dezbaterilor cu contracandidatii sai si va participa la acestea, considerand ca cetatenii au dreptul sa afle cat mai multe lucruri despre viitorul presedinte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.