Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: Mă bucur că sunt ştiri pentru toate televiziunile

Bucureşti: Victor Ponta: Mă bucur că sunt ştiri pentru toate televiziunile

DISTRIBUIȚI

132338 – 28102014  – Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat că se bucură pentru faptul că procurorii DNA efectuează anchete şi investigaţii în toate domeniile, considerând că, astfel, televiziunile se pot orienta către ce subiect doresc şi „nu rămâne nimeni fără ştiri”.

Nu pot să spun nimic altceva decât că mă bucur foarte mult că, iată, sunt anchete, se fac investigaţii, avem pentru toate televiziunile. La Antenă este Cocoş cu Niro, la Realitatea e Hrebenciuc, deci aveţi pentru toţi, e foarte bine, nu rămâne nimeni fără ştiri”, a spus Victor Ponta.

Afirmaţia premierului vine în contextul în care  în ultimele zile au avut loc mai multe evenimente în care sunt implicaţi oameni politici şi angajaţi ai statului.        Astfel, procurorii DNA au făcut marţi dimineaţă, 22 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Cluj şi Galaţi, fiind vizate şi sediile CFR Călători şi CFR Marfă, precum şi SC Transferoviar Călători, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie comise în perioada 2012-2014.

Camera Deputaţilor a luat act, luni, de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament. Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive în două dosare, şi-a

depus în 21 octombrie demisia din Parlament. În acelaşi dosar, Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

La rândul lor, omul de afaceri Dorin Cocoş şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au fost reţinuţi pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor în perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, pentru luare de mită în formă continuată şi spălare de bani.

Şi omul de afaceri Nicolae Dumitru a fost reţinut pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, fiind acuzat că şi-ar fi exercitat influenţa asupra lui Şerban Mihăilescu şi Dan Nica, membri ai Guvernului la data faptelor, pentru a obţine încheierea contractului de închiriere a licenţelor Microsoft.   – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.