Acasă Sud-Est Buzau Buzău: O femeie a ars de vie în maşina cuprinsă de flăcări

Buzău: O femeie a ars de vie în maşina cuprinsă de flăcări

DISTRIBUIȚI

131718 – 02102014 – O femeie a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a fost cuprinsa de flacari. Accidentul s-a petrecut la iesirea din Buzau. Potrivit martorilor, ea a pierdut controlul volanului, masina intrand pe contrasens si izbindu-se violent de un camion.

„Veneam dinspre Buzau si am vazut masina din fata care facea slalom. La inceput s-a oprit, am crezut ca s-a redresat, apoi din nou a intrat in balans si a intrat in mine. Probabil a adormit, nu stiu”, a spus Ionut Seceleanu, soferul camionului, potrivit Stiridebuzau.ro.

In urma impactului, ambele masini au ajuns pe camp, insa autovehicul la volanul caruia se afla femeie a fost cuprins de flacari.

Desi mai multi oameni aflati in apropiere, au incercat sa stinga flacarile, eforturile lor au fost in zadar, femeia arzand de vie. Chiar si medicilor de pe ambulanta le-a fost teama sa se apropie de masina care ardea ca o torta. Pompierii au ajuns la fata locului la o jumatate de ora dupa au fost solicitati, trezind furia oamenilor.

„A derapat, a intrat pe partea asta intr-un tir a intrat pe partea asta a luat foc si acolo a ramas. Am sunat la pompieri pompierii n-au venit, au venit cu intarziere foarte mare”, a declarat o martora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.