Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Fost șef de cabinet în Guvernul Năstase, executat silit

Ilfov: Fost șef de cabinet în Guvernul Năstase, executat silit

DISTRIBUIȚI

131890 – 10102014 –  Omul de afaceri Remus Truica, fost șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, este executat silit din cauza unei datorii către o bancă. În această dimineață, executorii si politia au mers vineri dimineata la resedinta din Snagov a lui Remus Truica, pentru a-l executat silit pentru un credit bancar de 3 milioane de euro, luat in 2008, și neachitat.

„In 2008 am contractat un credit cu sotia mea, ce nu a mai putut fi platit. Doamna Truica nu recunoaste ca este inca parte a acestui credit, a facut zeci de actiuni in justitie pentru a combate ca si ea este datoare solidar cu mine pe acest credit. Astazi a fost o procedura desfasurata in cadrul procedurii de executoare pentru a se face niste masuratori”, a declarat Truica.

De asemenea, el a marturisti ca Irina Truica respinge orice solutie cu privire la achitarea acestei datorii.

„Eu am propus tot felul de variante pentru a scapa de credit, dar cu niciuna dintre variante doamna nu a fost de acord. Nu e de acord nici sa plateasca, nici sa gasim o solutie”, a mai spus omul de afaceri.

Averea lui Remus Truica a fost estimata la zeci de milioane de euro. El s-a aflat in centrul mai multor scandaluri, cel mai vizibil fiind divortul, in 2011, de sotia sa Irina, cei doi judecandu-se atat pentru avere, cat si pe custodia copiilor.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.