Acasă Politic Premierul Ponta dă speranţe persoanelor cu dizabilităţi

Premierul Ponta dă speranţe persoanelor cu dizabilităţi

DISTRIBUIȚI

131765 – 06102014 –  Premierul Victor Ponta a participat, duminica, la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, la slujba oficiata de Patriarhul BOR, Daniel, cu ocazia aducerii raclei cu moastele sfantului voievodului martir Constantin Brancoveanu, la implinirea a 300 de ani de la moartea sa.

La finalul slujbei oficiate la altarul de langa manastire, premierul a vorbit cu un bolnav imobilizat intr-un pat cu rotile, care i-a cerut sprijin pentru tratamentul pe care il urmeaza, dar si pentru cresterea indemnizatiei persoanelor care se afla in astfel de situatii.

„Miercuri, la sedinta de guvern, doamna ministru Rovana Plumb o sa ne aduca o informare exact cu indemnizatiile actuale pe care le platim pentru persoanele cu dizabilitati. Pentru insotitorii persoanelor cu dizabilitati am rezolvat problemele la rectificarea de buget pe care am facut-o recent, dar incercam si pentru persoanele cu dizabilitati sa le oferim sprijin si sper sa gasim impreuna cu Parlamentul solutia sa mai indexam aceste indemnizatii”, a declarat premierul, la Sambata de Sus. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.