Acasă Nord-Est Suceava Suceava: Fost director al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, în incompatibilitate

Suceava: Fost director al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

131779 – 06102014 – Agenția Națională de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Adrian Sabin Drăgan, fost director în cadrul Inspectoratului Județean în Construcții Suceava.

Potrivit ANI, acesta a încălcat regimul juridic al incompatibilităților întrucât, în perioada exercitării mandatului de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Suceava, Spitalul Județean de Urgență Suceava (instituție subordonată Consiliului Județean Suceava) a achiziționat bioxid de carbon lichefiat de la societatea comercială în cadrul căreia, la momentul achiziționării, persoana evaluată deținea funcția de administrator și membru în consiliul de administrație al societății.

Adrian Sabin Drăgan a încălcat, astfel, dispozițiile Legii nr. 161/2003, potrivit cărora „consilierii județeni […] care au funcția de […] administrator, membru al consiliului de administraţie […] la societăţile comerciale cu capital privat […] nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte […]”.

Adrian Sabin Drăgan a deținut funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Suceava în perioada 21 iunie 2008 – 22 iunie 2012, iar funcția de administrator și membru în consiliul de administrație al societății comerciale, în perioada 27 aprilie 2010 – 29 ianuarie 2013. Adrian Sabin Drăgan deține funcția de director al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava începând cu data de 29 aprilie 2011, precizează ANI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.