Acasă Externe Tunisia: Medalie de aur pentru România la Olimpiada Internațională Media

Tunisia: Medalie de aur pentru România la Olimpiada Internațională Media

DISTRIBUIȚI

131780 – 06102014 – Catalin Cirnu de la Radio Romania Actualitati a castigat medalia de aur in prima zi a intrecerilor Olimpiadei Internationale Media din Port El Kantaoui Sousse –Tunisia. Competitia sportiva a inceput cu o intarziere de 24 de ore din cauza ploilor abundente. Primele concursuri s-au derulat la volei pe plaja, mini fotbal, tir cu arcul, petanque (sport traditional din sudul Frantei) si natatie, potrivit Radio România Actualităţi. In proba de 100 de metri liber, realizatorul Radio Romania Actualitati -Catalin Cirnu a incheiat pe primul loc, dupa o cursa in care s-a desprins pe ultimii 25 m ai piscinei cu apa sarata, din complexul unde au loc intrecerile.

Gabriel Liviu Balica de Radio Oltenia Craiova se situeaza pe pozitia a treia, cu 40 p, dupa prima mansa a concursului de tir cu arcul, iar echipa de minifotbal a jurnalistilor romani (cu Cirnu si Balica pe teren) a depasit cu 3-1 Tunisia. Intrecerile continua astazi cu noi probe: tenis de masa, tenis de camp si mini fotbal.

Delegatia Romaniei numara 11 ziaristi din radio, tv si online, de la RRA, Radio Oltenia Craiova, Digisport, Digi 24 Craiova, Libertatea, Adevarul, Vertical news si CSJ (Clubul Sportiv al Jurnalistilor).

La editia a-17-a a Olimpiadei Internationale Media participa 175 de jurnalisti din tari precum Belgia, Franta, Canada, Germania sau Liban. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.