Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Angela Merkel îi scrie lui Iohannis

Bucureşti: Angela Merkel îi scrie lui Iohannis

DISTRIBUIȚI

132766 – 13112014 – Klaus Iohannis, candidatul ACL, a prezentat la interviul Adevarul Live o scrisoare de sustinere pe care a primit-o de la cancelarul german Angela Merkel: “Categoric ca Angela Merkel ma sustine, mi-a si scris”, a precizat candidatul.

In document Merkel scrie ca „Va doresc multa determinare si energie si sper intr-o victorie a dvs. si a ACL”.

De asemenea, Iohannis l-a atacat dur pe Victor Ponta pentru incercarea de a „inventa o axa Bucuresti – Beijing” si i-a cerut din nou liderului principalului partid de guvernământ sa convoace Parlamentul pentru a pica la vot proiectul de Lege care permite amnistia si gratierea marilor corupti, notează Adevarul.

In ceea ce priveste relatia cu Rusia, Iohannis a respins categoric ideea unui dialog al Romaniei cu Moscova separat de cadrul trasat deja de UE si NATO. Iohannis a mai spus ca a trait „foarte intens” dezbaterile electorale cu Ponta de la Realitatea TV si B1 TV.

Candidatul ACL a mai spus ca „nu am nici un motiv sa cred ca BOR s-a implicat institutional in campanie”, dar a acuzat PSD si pe Victor Ponta ca „au bagat cu forta Biserica si tema religiei in campanie„, calificind drept „jenanta” aceasta campanie a PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.