Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis e ferm pe poziţie în legătură cu negocierea voturilor

Bucureşti: Iohannis e ferm pe poziţie în legătură cu negocierea voturilor

DISTRIBUIȚI

132536 – 05112014 – Candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, a infirmat, marți, existența unor divergențe între PNL și PDL cu privire la negocierea susținerii din partea candidaților care nu s-au calificat în turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie.

Klaus Iohannis a precizat că opinia formulată de Ioan Oltean este o „părere privată”, care nu e părerea ACL.

„Eu nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o marfă”, a declarat Klaus Iohannis, precizând că în ACL se știa și s-a discutat despre lucrul acesta, potrivit Digi24.

„Eu cred că interesul nostru este acela de a câştiga alegerile şi, pentru aceasta, este nevoie de discuţii cu toţi cei care, într-un fel sau altul, sunt aşezaţi pe eşichierul politic de dreapta, cei care într-un fel sau altul reprezintă dreapta. Sunt şi oameni, sunt şi membri de partid care ţin cont de cuvântul liderului, ţin cont de părerea liderului, ţin cont de opţiunea liderului şi noi nu putem să neglijăm acest lucru dintr-un orgoliu sau dintr-un calcul superficial făcut şi care poate, în ultimă instanţă, să fie dăunător şi păgubos pentru noi”, declarase vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

„Treaba cu negocierile e foarte simplă: eu nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o marfă, nu se poate! Din acest motiv, am spus că nu voi negocia cu candidații care nu au intrat în turul II pentru voturi. Ei nu au în buzunare voturile, ele sunt la români, aceste voturi ale românilor mă interesează. Ce vreți, să mă apuc și eu de trocuri politice? Să promit că îl fac premier de rezervă, consilier de obiecte sau de lucruri?!. Nu!. Eu imi doresc voturile romanilor, nu negocieri care nu duc niciunde”!, a subliniat Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.