Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis mizează și pe votul lui Crin Antonescu

Bucureşti: Iohannis mizează și pe votul lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

132755 – 13112014 –  Președintele PNL, Klaus Iohannis, a lansat astăzi noi săgeți către fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu. Totuși, prezidențiabilul ACL a precizat că ”deși e cam târziu”, o susținere a lui Antonescu ar fi bună și acum, în ultimele zile de campanie electorală.

”Nu am avut niciun schimb de mesaje cu domnul Antonescu.. Nici nu mă mai interesează în această fază (susținerea lui Crin Antonescu – n. r.)”, a spus Iohannis.

“Cred că da, de ce să nu meargă la vot (Crin Antonescu – n . r.). Ar fi cam târziu, dar ar fi bună (susţinerea – n. r.) și acum. Orice vot contează”, a mai spus Iohannis.

În urmă cu câteva zile, candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a spus că se aşteaptă să primească sprijinul predecesorului său, Crin Antonescu.

“Am avut un schimb de mesaje cu domnul Antonescu. Domnul Crin Antonescu s-a implicat pentru o politică curată, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această campanie subiectul este dacă am vorbit ieri sau azi cu domnul Antonescu. Cum va face practic să mă susţină va explica dânsul”, a declarat Klaus Iohannis.

Totuși, zilele au trecut, iar susținerea din partea lui Crin Antonescu a rămas doar un deziderat pentru Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.