Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Pentru că inspectorilor ANI nu le iese socoteala, Vanghelie își numără...

Bucureşti: Pentru că inspectorilor ANI nu le iese socoteala, Vanghelie își numără banii

DISTRIBUIȚI

132922 – 20112014  – Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie nu poate justifica 280.000 de euro din avere. În cursul anului trecut inspectorii de integritate au sesizat că Marian Vanghelie nu poate justifica aproximativ 180.000 de euro din averea sa, argumentând că acesta a avut cheltuieli mult mai mari decât veniturile pe care le realiza,

potrivit B1 Tv.

La vremea respectivă, primarul Sectorului 5 a atacat raportul ANI la Comisia de Verificare a Averilor, de pe lângă Curtea de Apel București.

În plus, Vanghelie a angajat un expert care să verifice dacă acuzațiile inspectorilor de integritate sunt întemeiate. Ca urmare a verificărilor efectuate de expertul angajat de edil, acesta a constatat că el nu poate justifica încă 100.000 de euro față de cei 180.000 de euro constatați de inspectorii de integritate. Deci în acest moment, Vanghelie nu poate justifica 280.000 de euro.

Urmează ca judecătorii de la Comsia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel București să stabilească dacă suma nu poate fi justificată de edili.

Dacă rezultatele expertizelor ANI, dar și ale expertului angajat de Vangelie se confirmă, suma ar putea fi confiscată de la primarul Sectorului 5. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.