Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele PPE: “Statul de drept, justiţia şi lupta împotriva corupţiei nu...

Bucureşti: Preşedintele PPE: “Statul de drept, justiţia şi lupta împotriva corupţiei nu vor fi respectate prin domnul Ponta”

DISTRIBUIȚI

132694– 11112014 – „Am venit aici pentru a sprijini candidatura candidatului de centru-dreapta Klaus Iohannis. Sunt convins ca valorile PPE – statul de drept, justitia, lupta impotriva coruptiei – vor fi respectate prin Klaus Iohannis si nu vor fi respectate prin domnul Ponta”, a declarat marti presedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, într-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti impreuna cu candidatul ACL la prezidentiale.

Joseph Daul a adaugat ca „Victor Ponta a pus in chestiune respectul institutiilor ca prim ministru. Romania are nevoie de crestere si de locuri de munca si cred ca domnul Iohannis a facut la Sibiu in ultimii ani un exercitiu. Fortele raului care il ataca il ataca degeaba, pentru ca domnia sa a reusit la nivelul municipalitatii. Cand spunem ca un primar nu e capabil sa gestioneze o tara sau politica internationala, ganditi-va la prietenul meu Jacques Chirac. Atunci cand esti primar esti foarte aproape de cetatenii tai, decizi un lucru dimineata, iei o hotarare, dupa-amiaza o si executi. Aceasta este cea mai buna experienta pe care o poate avea un candidat la Presedintie”.

„Uitati-va la PPE, uitati-va la Irlanda, Spania, Portugalia, Grecia – guverne PPE care au preluat tara intr-o situatie dificila si au gestionat cum trebuie. Uitati-va la miscarea socialista franceza si nu e nevoie sa spun mai multe”, a incheiat Joseph Daul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.