Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Scandal la Parlament

Bucureşti: Scandal la Parlament

DISTRIBUIȚI

132721 – 12112014 –  Ședința de miercuri a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor se desfășăoară în fața clădirii Parlamentului. Cei șapte membri ai comisie, prezenți la ședință, au luat această decizie după ce accesul presei a fost interzis în Palatul Parlamentului, de conducerea Camerei Deputaților, potrivit B1 Tv.

Totodată, membrii comisiei au ieșit în curtea Parlamentului pentru că miniștrii convocați miercuri pentru o întrevedere nu s-au prezentant la întâlnire. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, şi cel al Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, au fost invitați pentru discuții pe tema desfăşurării votului în diaspora în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Teodor Meleșcanu a anunțat că, din motive obiective, nu poate participa la această ședință.

Deputatul Mircea Dolha, vicepreședitele Comisie, a declarat în fața Parlamentului că gestul celor doi miniștri scoate în evidență indiferența lor față de românii din diaspora.

”Gestul miniștrilor reflectă indiferența miniștrilor față de românii din diaspora. I-am invitat pentru a ne prezenta cum vor rezolva problema procesului electoral de duminică, 16 noiembrie din diaspora. Suntem convinși că duminică vor fi și mai mulți români care vor să voteze.”, a declarat în fața cemerelor de luat vederi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.