Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şerban Mihăilescu: E neplăcut să fii urmărit penal

Bucureşti: Şerban Mihăilescu: E neplăcut să fii urmărit penal

DISTRIBUIȚI

133139 – 27112014 – Senatorul PSD Şerban Mihăilescu a fost audiat joi, la DNA, în dosarul licenţelor Microsoft, în care este suspectat de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, faptele fiind din perioada în care acesta era ministru coordonator al SGG.

„Procedura a continuat. Mi-au fost aduse la cunoștință acuzațiile. Sunt aceleașica la Senat. N-am nimic de declarat. Urmează să stabilim un nou termen. Nu am offshore, nici conturi în străinătate.” a declarat Mihăilescu la ieșire, potrivit DIgi24.

Şerban Mihăilescu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a venit conform procedurilor, să vadă ce vor procurorii de la el.

Fostul şef al Secretariatului General al Guvernului a precizat că nu a comis niciuna din faptele prezentate în referatul DNA prin care s-a cerut aviz de la Senat pentru urmărirea sa penală în dosarul Microsoft.

Întrebat dacă se teme că va fi arestat, Şerban Mihăilescu a spus că „legea permite orice” şi a spus că este neplăcut să ai calitatea de urmărit penal.

Şerban Mihăilescu a fost citată să se prezinte joi la DNA, după ce, în 19 noiembrie,Senatul a avizat începerea urmăririi penale a acestuia.

Tot astăzi s-a prezentat la DNA și senatoarea Ecaterina Andronescu, care este urmărită penal pentru abuz în serviciu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.