Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Teodor Meleşcanu, consilier al lui Victor Ponta

Bucureşti: Teodor Meleşcanu, consilier al lui Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

133132 – 27112014 – Premierul Victor Ponta l-a numit pe Teodor Meleşcanu în postul de consilier de stat în Cancelarie, prin decizie semnată joi dimineaţa. Meleşcanu a demisionat, în septembrie, de la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE) pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar ulterior a fost numit de premierul Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul că experienţa acestuia va evita apariţia unor noi probleme de vot în străinătate. După ce problemele în secţiile de vot din străinătate au continuat şi sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Meleşcanu a demisionat, susţinând că problemele au fost generate de legislaţia actuală carere împiedică înfiinţarea de secţii de vot suplimentare.

Meleşcanu îşi anunţase, după turul I al prezidenţialelor, susţinerea pentru Ponta în turul II, iar Ponta a declarat că, dacă va câştiga alegerile, acesta va fi în echipa sa de la Cotroceni, ca şi consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

”A fost o ofertă de a prelua dosarele de la Apărare și Securitate Națională. Am considerat că pot da o mâna de ajutor Guvernului pe aceste teme. Din punctul meu de vedere, dacă pot să contribui pe acest domeniu, cu experiența mea, eu sunt gata să fac acest lucru”, a declarat Teodor Meleşcanu referitor la numirea sa în funţia de consilier la Cancelaria Prim-ministrului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.