Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: Parlamentarii au înţeles că ei nu sunt deasupra legii....

Bucureşti: Traian Băsescu: Parlamentarii au înţeles că ei nu sunt deasupra legii. Să nu fie întâmplător

DISTRIBUIȚI

132910 – 20112014  –  Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seara, în cadrul unei declarații de presă la Palatul Cotroceni, că se bucură de faptul că parlamentarii au înțeles, în urma alegerilor prezidențiale, că nu ei sunt cei care controlează legea.

”Salut atât inițativa președintelui ales, cât și a premierului de a accelera procesele care s-au derulat în Parlament pentru respingerea legii amnistiei și la răspunsul pozitiv la solicitările DNA. Vă asigur că dacă s-ar fi produs în mod consecvent, România ar fi fost în spațiul Schengen”, a declarat președintele.

”Mă bucur mult că în urma votului din 16 noiembrie parlamentarii au înțeles că nu ei sunt stăpâni legii, ci legea e stăpânul lor. E un regret al meu că nu am reusit să îi conving în cei zece ani de mandat cât de important e să nu blocheze justiția. Dar mai bine mai târziu decât niciodată”, a afirmat șeful statului.

”Sper că de acum înainte vor fi consecvenți pe astfel de probleme și vor crea partenerilor convingerea că nu a fost doar o întâmplare de teama votului popular din 16 noiembrie ci că au înțeles că parlamentarii nu se află deasupra legii”, a mai spus Băsescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.