Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: 4 cetăţeni afgani ascunşi într-un tren, depistaţi la frontieră

Giurgiu: 4 cetăţeni afgani ascunşi într-un tren, depistaţi la frontieră

DISTRIBUIȚI

133031 – 25112014  – Poliţiştii de frontieră Giurgiu au descoperit, marţi, patru cetăţeni afgani ascunşi într-un tren marfar încărcat cu textile ce erau transportate din Turcia pentru o firmă din Germania.

În staţia comună Russe Triaj, echipa mixtă de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a efectuat controlul de frontieră asupra unui tren marfar compus din 15 vagoane care transporta 18 semiremorci, încărcate cu textile din Turcia pentru o firmă din Germania.

În urma controlului au fost descoperiţi ascunşi patru cetăţeni afgani, 2 adulţi şi 2 minori.

Persoanele în cauză au declarat că sunt o familie (soţ, soţie, copil şi un nepot) şi au plecat în urmă cu o lună din Afganistan şi au ajuns în Istanbul –Turcia, unde au luat legătura cu un conaţional şi, contra sumei de 2.000 de euro de persoană, acesta le-a facilitat urcarea în garnitura de tren cu scopul de a ajunge în Germania.

Conform protocolului româno – bulgar, persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. ­PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.