Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Cinci tâlhari, prinşi de polițiștii la scurt timp după ce jefuiseră...

Ilfov: Cinci tâlhari, prinşi de polițiștii la scurt timp după ce jefuiseră două persoane

DISTRIBUIȚI

132937 – 20112014 – Poliția Popești-Leordeni din judeţul Ilfov a fost sesizată miercuri la orele 22.00, prin apel unic de urgență 112, de către dispeceratul unei firme de securitate, că la o stație GPL situată pe Șoseaua de Centură a Capitalei, trei persoane necunoscute, care au coborât dintr-un autoturism, l-au deposedat pe paznicul care se afla de serviciu la stația GPL, prin violență, de două telefoane mobile.

În urma sesizării, la nivelul județului Ilfov și în județele limitrofe s-au instituit filtre de verificare în vederea identificării autorilor, astfel că în jurul orelor 2.00, la intersecția DN4 cu Șoseaua de Centura, polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Poliției Popești-Leordeni au oprit în trafic autoturismul dat în urmărire, în care se aflau cinci bărbați, potrivit unui comunicat al IPJ ILfov.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceşti bărbaţi, în aceeași noapte, în jurul orelor 22.45, au mai pătruns și în incinta unei stații GPL din Sectorul 3 al Capitalei, unde prin ameniţare cu un obiect contondent au deposedat o persoană de două telefoane mobile şi de suma de 1000 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în perioada 14-20 noiembrie a. c., aceștia ar fi săvârșit alte şase tâlhării pe raza județului Ilfov, prin amenințarea persoanelor care asigurau paza sau care gestionau societățile comerciale, cu acte de violentă și obiecte contondente, sustrăgând de la aceștia trei telefoane mobile și bani proveniți din încasări, în valoare de 7.700 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale îi cercetează pe cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 si 34 de ani, în stare de reținere, pentru tâlhărie, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Ilfov, cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.