Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Preşedintele Senatului: „Vreau să revenim la TVA de 19%”

Preşedintele Senatului: „Vreau să revenim la TVA de 19%”

DISTRIBUIȚI

132664 – 10112014 – Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut luni o întâlnire cu reprezentanţi ai Uniunii  Naţionale a Patronatului Român. În cadrul întâlnirii, au fost discutate aspecte referitoare la problemele mediului de afaceri din România, dar şi posibile soluţii pentru remedierea acestora, potrivit unui comunicat al Senatului.

Preşedintele Senatului a apreciat că se pot găsi soluţii pentru problemele investitorilor, pentru creşterea competitivităţii economiei:

„Vreau să revenim la TVA de 19%, vreau să declanşăm o cruciadă împotriva evaziunii fiscale. Mai mult, precizez încă o dată faptul că nu există nicio intenţie de a modifica cota unică”.

Totodată, preşedintele Senatului a menţionat că, pentru a se dezvolta, investitorii români ar trebui să fie informaţi, în permanenţă, în legătură cu facilităţile şi beneficiile pe care le oferă statul.

„Ar fi extraordinar dacă aţi începe activităţi de pregătire a întreprinzătorilor români bazate pe fonduri europene”, a mai spus preşedintele Senatului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.