Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputatul Dan Bordeianu este urmărit penal

Bucureşti: Deputatul Dan Bordeianu este urmărit penal

DISTRIBUIȚI

133234 –  03122014  – Deputatul Dan Bordeianu, care a plecat de la PNL la PSD între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, este urmărit penal. Bordeianu este suspectat de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în legătură cu contractarea şi executarea unor lucrări, a confirmat, marţi, Parchetul General. Soţia deputatului, Nicoleta Bordeianu, este şi ea suspectă în dosar.

„Vă comunicăm faptul că, în dosarul la care faceţi referire, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus începerea urmăririi penale faţă de persoanele menţionate de dumneavoastră (având calitatea de suspecţi), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în legătură cu contractarea şi executarea unor lucrări”, a menţionat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Dan Bordeianu este anchetat penal pentru contractele încheiate de Ecoloc SRL, firma soţiei sale, cu primăriile din judeţul Vaslui.

Este vizat în primul rând contractul de aducţiune apă potabilă şi amenajare poduri şi podeţe din comună Deleni. Este vorba de lucrări fictive, însă încasate.

Pe 10 noiembrie, între cele două tururi de ale alegerilor prezidenţiale, deputatul de Vaslui Dan Bordeianu a anunţat că a plecat de la PNL la PSD, exprimându-şi susţinerea petru candidatul social-democrat Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.