Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Poliţişti în lanțuri în fața Ministerului de Finanţe

Bucureşti: Poliţişti în lanțuri în fața Ministerului de Finanţe

DISTRIBUIȚI

133238 –  03122014  – Mai mulți politisti protesteaza miercuri dimineata in fata Ministerului de Finante, nemultumiti, printre altele, ca nu si-au primit nici dupa 5 ani cel de-al 13-lea salariu, ori banii pentru orele suplimentare, transmite Digi24. Totodata, politistii au iesit in strada pentru ca sunt nemultumiti de salariile mici, solicitand o marire de 10%.

„De sapte ani salariile politistilor nu au fost marite, drepturile taiate pe timpul guvernarii Boc nu ne-au fost inapoiate, subfinantarea Ministerului de Interne si multe alte probleme care tin de bani. Sunt 200 de oameni la protest si probabil vom fi 500 de politisti”, a spus Iulian Surugiu, presedintele Federatiei Sindicatelor Democratice a Politistilor.

Cativa dintre politisti sunt legati in lanturi la protest, iar Iulian Surugiu spune ca acestia vor sa transmita ca mentalitatea in Politia Romana este o mentalitate de tip comunist.

„Drepturile politistilor nu sunt respectate de sefii lor, politistii sunt considerati un fel de paria. Nu tine nimeni cont. Din 54.000 de politisti, 37.000 sunt bolnavi inscrisi la medicul de familie cu boli de inima si boli gastro. Ganditi-va ca acesti politisti mananca pe capota masinii, lucreaza 14 ore pe zi si nu sunt respectati”, a mai spus Iulian Surugiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.