Acasă Sud Prahova Prahova: Şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova implicat în conflict de...

Prahova: Şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova implicat în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

133317 –  05122014  – Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Dumitra Ionescu, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, a infracțiunii de conflict de interese.

Potrivit ANI, în calitate de director coordonator al I.T.M. Prahova, Ionescu Dumitra a emis, la pe 20 mai 2010, două decizii privind numirea comisiei de concurs și, respectiv, a comisiei de soluționare a contestațiilor în vederea organizării concursului desfășurat în intervalul 01 iunie – 02 iunie 2010, în urma căruia persoana evaluată a fost numită în funcția publică de inspector de muncă.

Astfel, la data de 30 iunie 2010, în calitate de director coordonator al I.T.M. Prahova, Ionescu Dumitra a emis o decizie prin care este numită în funcția publică de execuție temporar vacantă de inspector de muncă.

Ionescu Dumitra deține funcția publică de conducere de inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova începând cu data de 01 iulie 2010. De asemenea, Ionescu Dumitra a mai deținut, în cadrul inspectoratului, și funcțiile de director coordonator (în perioada 26 octombrie 2009 – 01 iulie 2010) și inspector de muncă (în perioada 01 iulie 2010 – 01 ianuarie 2011). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.