Acasă Externe Premierul Ponta, la reuniunea şefilor de guvern din Europa Centrală şi de...

Premierul Ponta, la reuniunea şefilor de guvern din Europa Centrală şi de Est şi China

DISTRIBUIȚI

133560 –  16122014  – Prim-ministru Victor Ponta participă astăzi, la Belgrad, în Serbia, la cea de-a treia reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China. Şeful Guvernului va fi însoțit de Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Prim-miniştrii prezenţi la reuniune vor evalua stadiul implementării propunerilor de cooperare lansate cu un an în urmă la Bucureşti în cadrul  ”Liniilor Directoare pentru cooperarea între China şi statele din Europa Centrala şi de Est”, potrivit unui comunicat al Guvernului. De asemenea,  ei vor aborda modalităţile de aprofundare, în continuare, a cooperării în acest format prin proiecte concrete în domenii precum transporturi şi conectivitate,  comerţ şi investiţii, energie, finanţe, ştiinţă şi tehnologie, protecţia mediului şi schimburile inter-umane.

În marja reuniunii la nivel înalt, premierul Victor Ponta  va avea întrevederi bilaterale cu premierul chinez Li Keqiang, premierul sârb Aleksandar Vucic şi cu alţi şefi de guvern ai statelor participante, se precizează în comunicat. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.