Acasă Externe Bucureşti: Dezvoltarea locurilor de muncă pentru români, susţinută de Ministrul Muncii la...

Bucureşti: Dezvoltarea locurilor de muncă pentru români, susţinută de Ministrul Muncii la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

134071 – 16012015 – Creearea locurilor de muncă pentru români în contextul Anului European al Dezvoltării a fost dezbătută, pe 15 ianuarie, de Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, împreună cu Corina Crețu, comisar european pentru Politici Regionale.

Ministrul Muncii a efectuat, în perioada 15 – 16 ianuarie, o vizită de lucru la Bruxelles, în timpul căreia a avut  o serie de întâlniri bilaterale.

Tot ieri, ministrul român al Muncii a întâlnit-o pe Vera Jourova, comisar pentru Justiție, Consumatori și Egalitate de Gen, temele abordate în discuţie fiind egalitatea de gen, antidiscriminarea și incluziunea socială a romilor.

De asemenea, pe 16 ianuarie, s-a va desfășurat reuniunea bilaterală dintre ministrul Rovana Plumb și Marianne Thyssen, comisar pentru Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale, Competențe și Mobilitatea Forței de Muncă, la care s-a discutat despre mobilitatea lucrătorilor, ocuparea în rândul tinerilor și situația proiectului Mechel – Câmpia Turzii.

O a doua întâlnire, în cursul zilei de astăzi este stabilită cu Valdis Dombrovskis, vicepreședinte al Comisiei Europene, în care se dezbate consolidarea dialogului social la nivel european și procesul semestrului european. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.