Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Pop: “PNL continuă să dezinformeze opinia publică”

Bucureşti: Ministrul Pop: “PNL continuă să dezinformeze opinia publică”

DISTRIBUIȚI

133966 –12012015 – Ministrul delegat pentru Dialog Social, senatorul Liviu Marian Pop, atrage atenția că PNL “continuă să dezinformeze și lansează în spațiul public informații eronate cu privire la înființarea Agenției Naționale pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială”, potrivit unui comunicat al PSD.

“Subliniez că înființarea Agenției Naționale pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială, prin comasarea Inspecției Muncii și a Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, respectă legislația muncii și convențiile internaționale. Prin această reorganizare se urmărește eficientizarea activităților de control în domeniul relațiilor de muncă, securității în muncă și în domeniul social. Fac apel la colegii liberali să înceteze cu intoxicările mediatice”, a spus Liviu Pop, citat în comunicat.

Totodată, ministrul a precizat că este vorba doar despre o reorganizare și că niciun angajat de la cele două instituții nu va rămâne fără loc de muncă.

„Celor din opoziție le pun la dispoziție și câteva informații pentru fixarea cunoștințelor. Direcţiile judeţene şi a municipiului Bucureşti de muncă şi securitate socială sunt conduse de către un director general care are în subordine doi directori generali adjuncţi, funcţii publice de conducere, numiţi prin ordin al preşedintelui Agenţiei, în condiţiile legii. Directorii generali ai direcţiilor judeţene şi a municipiului Bucureşti de muncă şi securitate socială sunt ordonatori terţiari de credite. La nivelul direcţiilor judeţene şi a municipiului Bucureşti de muncă şi securitate socială, activitatea de control este condusa de un director general adjunct care are în subordine trei șefi de serviciu în domeniile de competență:  relații de muncă, securitate și sănătate în muncă, supravegherea pieței și inspecție socială”, a adăugat ministrul.

Liviu Pop a mai spus că la nivelul direcţiilor de muncă şi securitate socială judeţene şi a municipiului Bucureşti, activitatea de plată este condusă de un director general adjunct, care are în subordine doi șefi de serviciu în domeniile de competenţă: finanțare a beneficiilor de asistenţă socială şi programe servicii sociale, formare profesională a adulţilor şi incluziune socială.. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.