Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Monica Macovei a înfiinţat Asociaţia M10

Bucureşti: Monica Macovei a înfiinţat Asociaţia M10

DISTRIBUIȚI

133931 –12012015 – Europarlamentarul Monica Macovei, fost candidat la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, a anuntat, duminica, infiintarea asociatiei M10. „Asociatia noastra este vocea civica a tuturor celor care isi doresc o Romanie cinstita, moderna, prospera si decenta. Miscarea noastra s-a nascut la firul ierbii. Vom pastra acest spirit de democratie participativa”, se arata pe site-ul asociatiei M10.          Asociatia este infiintata alaturi de sustinatori din campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Cei care doresc sa i se alature lui Macovei o pot face pe site-ul „mzece.ro”.

Pe site-ul asociatiei se mai arata ca scopul acesteia este sa „sa stimuleze initiativa civica si implicarea cetatenilor in procesul de luare a deciziilor si in viata publica, interactiunea dintre cetatean si administratie, sa promoveze statul de drept, independenta justitiei si valorile democratice, sa promoveze si sa apere drepturile omului, sa monitorizeze procesul electoral”.

La categoria „Proiecte”, asociatia M10 are in vedere „Ghiseul unic”, „Votul electronic” si „Monitorizarea administratiei publice”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.