Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: O nouă ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, în...

Bucureşti: O nouă ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, în martie

DISTRIBUIȚI

 134395 – 29012015 – Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti şi Sănătatea Media Group organizează, în perioada 19 – 22 martie 2015, cea de-a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, Bucureşti.

Tematica congresului va oferi participanților și invitaților un program științific vast care include workshop-uri interactive și conferințe susținute de către lectori și invitați, reprezentanți importanți ai comunității medicale. Țelul congresului este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate.

În acest an, SSMB îşi propune să fie gazda a circa 700 de participanți din rândul studenților și aproximativ 150 de medici. Colegiul Medicilor din România acreditează Congresul cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă), reprezentând pentru studenții și tinerii specialiști din domeniu un eveniment de referință în fiecare an.

Participanții vor avea oportunitatea să își prezinte lucrările în cadrul uneia din sesiunile de comunicări științifice sau sub formă de poster.

            Pe lângă aportul de înaltă calitate adus de lucrările științifice, congresul oferă conferințe și workshop-uri, reunind în diversitate domeniile de interes ale participanților, din care aceștia pot alege.

Ca în fiecare an, inovația în lumea medicală va fi elementul central, alături de teme interdisciplinare și sesiuni cu o considerabilă parte practică, integrate cu profesionalism în contextul societății medicale românești.  – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.