Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta consideră demisia “o trădare”

Bucureşti: Premierul Ponta consideră demisia “o trădare”

DISTRIBUIȚI

133973 –13012015 –  Prim-ministrul Victor Ponta a declarat luni seara ca retragerea sa din functia de sef al Guvernului echivalează cu ” tradarea” celor care l-au votat. Premierul a subliniat ca vrea sa invete din greseli, dupa ce a fost invins la prezidentiale de Klaus Iohannis, care a obtinut aproape 6,3 milioane de voturi in turul al doilea al alegerilor.

„Vreau sa inteleg cu ce am gresit fata de acei oameni. Foarte multi dintre cei care au votat impotriva mea au avut lucruri sa-mi reproseze. (…) Sa inteleg cu ce trebuie sa ma schimb eu, guvernul, partidul pe care il conduc. Vreau sa raman prim ministru pana la alegerile din 2016. Cei care ne-au votat nu ne-au votat sa ne jucam cu functiile – te-ai suparat, pleci acasa. (…) Mi s-ar fi parut o tradare din partea mea fata de cei care ne-au votat sa ii abandonez si sa vina ceilalti la guvernare”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3, adaugand ca „vreau sa le arat ca, la 42 de ani, pot sa ma schimb”.

Ponta a mai spus ca acei 6,3 milioane de romani care l-au votat pe Klaus Iohannis au facut-o „pentru ca il plac sau au vrut sa ma sanctioneze pe mine”.

„Vreau sa termin mandatul de 5 ani de prim-ministru spunand ca in perioada mea nu s-a taiat niciun leu din pensie. La fel cu salariile, cu locurile de munca. Sa fac mai multi kilometri de autostrada, sa nu mai importam mancare. Sa vad ca ceea ce oamenii au detestat la regimul din ultimii 10 ani se poate schimba. (…) Oamenii ne-au votat pe mine si pe Klaus Iohannis ca sa ne facem treaba”, a mai spus premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.